Elinstallationer Edsbyn

Hälsinglands Elteknik AB – elinstallationer Edsbyn

Prisvärda lösningar

Söker ni i Edsbyn ett företag som kan hjälpa er med elinstallationer? I så fall så är ni varmt välkomna att vända er till oss här på Hälsinglands Elteknik AB. Ett företag som erbjuder prisvärda och kvalitativa tjänster. Hos oss finns det mer än 20 års erfarenhet inom branschen och vi garanterar ett professionellt utfört arbete. Kvalitet och noggrannhet är i fokus, samt en lyhördhet för kundens behov.

Om oss

Vi är ett företag som vänder oss till både privatpersoner och företag, kort och gott alla som behöver hjälp med elinstallationer i Edsbyn. Vi kan dessutom vara behjälpliga i hela Hälsingland. Både stora som små uppdrag tar vi oss an och som det seriösa företag vi är innehar vi F-skattebevis och är momsregistrerade.

Om oss

Kvalitet & noggrannhet

Det finns en värdegrund hos oss som innebär en lyhördhet för kundens behov, och att allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet.

Alltid nöjda kunder

100 procent nöjda kunder uppnår vi genom att ha en lyhördhet för våra kunders behov samt en rak och tydlig kommunikation.
Tjänster

Vad vi erbjuder för tjänster

Som sagt var så vänder vi oss både till privatpersoner och till företag. Är du en privatperson får du göra rotavdrag men vi tar hand om den praktiska biten så att avdraget redan är gjort när du faktureras.

Vänd er till oss för alla slags elinstallationer, felsökningar och reparationer. Har ni några som helst frågor så ska ni bara höra av er, detsamma ifall ni önskar en gratis offert! Alla kunder är lika viktiga för oss vilket innebär att alla får hjälp, oavsett om det är ett stort eller litet jobb som behöver göras.

Vad får du koppla själv?

Kontrollera vad du får göra själv genom att klicka här.

Elsäkerhetsverkets register över registrerade företag

Kontrollera vilka företag som är registerade hos Elsäkerhetsverket här.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Hälsinglands Elteknik AB

DALAVÄGEN 19, 821 41 Bollnäs

070-221 85 05

halsinglandselteknik@gmail.com

Elinstallationer Edsbyn

Med vårt kvalitetsutbud av elektrikertjänster så vänder vi oss till alla runt om i Hälsingland, välkommen till oss och våra kunniga elektriker!

Kontakt